Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Architraven - deurlijsten

U bespaart 19%
per lengte van 245 cm
6,90
U bespaart 20%
per lengte van 245 cm
7,90
U bespaart 19%
per lengte van 244 cm
8,50
U bespaart 11%
per lengte van 244 cm
7,90
U bespaart 22%
per lengte van 245 cm
8,50
U bespaart 18%
per lengte van 244 cm
8,90
U bespaart 11%
per lengte van 244 cm
11,50
U bespaart 17%
per lengte van 244 cm
9,90
U bespaart 19%
per lengte van 244 cm
12,90
U bespaart 10%
per lengte van 244 cm
18,90

Waarom architraven van GekOpHout.com

  • Wij hebben een groot assortiment hoge kwaliteit architraven
  • Wij kopen de architraven rechtstreeks bij de fabriek in en kunnen de architraven tegen de allerscherpste prijzen aanbieden
  • Zeer snelle levering: op een werkdag voor 16.00 uur besteld, de volgende dag bij u thuisbezorgd.
  • U kunt de architraven ook op afspraak in Boesingheliede (Haarlemmermeer) komen ophalen, direct na uw bestelling via de webwinkel
architraven of deurlijsten verfraaien uw interieur

Waarom plinten en architraven van MDF?

MDF is relatief goedkoop én goed verwerkbaar, heeft geen noesten en nagenoeg geen werking. MDF plinten en deurlijsten zijn in diverse modellen en afmetingen te verkrijgen, makkelijk overschilderbaar, geschikt bij elke vloer. Wij zijn gespecialiseerd in plinten en deurlijsten. Bij GekopHout.com vindt u diverse originele producten met de originele jaren dertig uitstraling voor uw woning. Wij bieden replica's van originele deurlijsten aan die we zijn tegengekomen tijdens ons werk in oude sfeervolle woningen. U hebt de keuze uit een grote hoeveelheid breedtes, diktes en bijpassende plintneuten. Populaire MDF deurlijsten zijn o.a. de wit gegronde gladde architraaf en de moderne architraaf. Eenvoudig online bestellen, bijna alle deurlijsten zijn uit voorraad leverbaar en gratis levering vanaf € 100,-. MDF deurlijsten kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Uitstraling van uw interieur

Bij een houten vloer heeft u voor een stijlvolle afwerking van de overgang van vloer naar muur, waar immers een ruimte aanwezig is i.v.m. werking van een houten vloer, plinten nodig. Of u nu kiest voor luxe plinten, rechte of moderne plinten voor een minimalistisch interieur hangt af van uw smaak. Architraven geven evenzo een mooie overgang tussen wand en deurkozijn, verbergen eventuele naden, geven een extra accent en zorgen voor een sfeervolle uitstraling van deur en kozijn in elke gewenste kleur.

Architraven bevestigen

Architraven plaatsen is niet moeilijk. Bekijk onze handleiding voor het plaatsen van architraven.

Een architraaf is een deur- of raamlijst waarmee de naad tussen de muur en het deurkozijn of raamkozijn wordt verborgen. Met name in de jaren 30 van de vorige eeuw waren architraven populair. In de klassieke oudheid was de architraaf de onderste dragende balk in het hoofdgestel.
Architraven worden nu vooral gebruikt om deuren en ramen een sfeervolle jaren dertig uitstraling te geven. Door te variëren in de vorm en afmetingen van een architraaf is het goed mogelijk om de sfeer in uw woning aan te passen aan uw eigen stijl.
Architraven geven het interieur een extra accent en vergroten het ruimtelijk gevoel. Architraven zorgen voor harmonie en luxe in elke woon- en werkruimte, bijvoorbeeld bij kamers en suite maar ook in het meest minimalistische interieur. Mooie architraven kunnen het interieur van uw woning dus in bijne altijd verrijken.
Architraven hebben vele benamingen. De architraaf wordt ook wel deurlijst genoemd of raamlijst bij een raam. Soms gebruikt men ook de term sierlijst of koplat. In Vlaanderen noemt men ze ook wel chambranten, moluren of mouluren. De laatste term is ontleend aan het franse woord moulure voor sierlijst.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd! informatieknop

Of geef eenvoudig bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aan.
Alle bestellingen vanaf €100 GRATIS thuisbezorgd in Nederland en vanaf €200 in België!

Copyright © 2024 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta