Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Jatoba houten plinten

Jatoba is een zeer bekende Tropische hardhoutsoort. Jatoba is van oorspong lichtrood van kleur maar kleurt uiteindelijk onder invloed van UV-licht naar donker roodbruin, vaak met donkere (zwarte) strepen. Het hout heeft een fraaie glans. De draad is recht, soms onregelmatig en de nerf is fijn tot matig grof. U kunt de jatoba massief houten plinten onbehandeld bestellen of u kiest voor een gelakte of geoliede afwerking. Door het harde hout is een goede fijntandige zaag aan te raden. U bestelt de plinten per meter, maar u krijgt lengtes tussen de 1,8 en 2,5 meter, afhankelijk van de hoogte van de bomen waar deze van gemaakt wordt. 

Jatoba plinten bestellen bij GekOpHout.com

Bij GekOpHout.com kunt u gemakkelijk verschillende soorten jatoba plinten bestellen. Zoekt u een platte plint (afwerklijst) of liever een prachtige jabota houten plint aan uw muur? U vindt het bij GekOpHout.com. Kijk eens rond in onze collectie jatoba houten plinten en kies een mooie plint uit. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toch een andere plint? Wij hebben vele soorten plinten. Met een klantbeoordeling van een 9.3 op een schaal van 10 durven wij te zeggen dat je bij ons goed zit! Je bestelling wordt netjes en snel bij je thuis bezorgd. Wanneer een bestelling vóór 16:00 wordt geplaatst heb je deze de volgende dag al in huis (op werkdagen). Verder profiteer je bij ons van gratis verzending wanneer je een bestelling plaatst van 100 euro of meer.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd! informatieknop

Of geef eenvoudig bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aan.
Alle bestellingen vanaf €100 GRATIS thuisbezorgd in Nederland en vanaf €200 in België!

Copyright © 2024 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta