Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Plakplinten, laminaatplinten of afwerklijsten

Plakplinten worden ook wel laminaatplinten of afwerklijsten genoemd. Als u een laminaatvloer heeft gelegd, wilt u deze natuurlijk mooi afwerken. Laminaat plinten bieden een snelle en eenvoudige manier om kieren en rare hoeken te verbergen. De laminaatplinten worden geleverd met een plakstrip. Het enige dat u hoeft te doen is het papier eraf te halen waarna u de plint op de vloer plakt. U hoeft de laminaat plinten ook niet te behandelen of te schilderen. Bij een mooie vloer leggen hoort altijd plinten kopen en plinten leggen, of dit nu een visgraat laminaat, pvc tegels, tegel laminaat of een grijs eiken houten vloer is. Met een plakplint heeft u een snelle en eenvoudige afwerking van uw mooie vloer. U heeft geen elektrisch gereedschap nodig, de afwerklijsten kunt u eenvoudig zagen met een handzaag en plinten leggen is een kwestie van netjes plakken.

De plakplint is een liggende plint in tegenstelling tot de ook vaak gebruikte hoge plint. Het is een kwestie van smaak of u een liggende plint mooier vindt dan een hoge plint. Een plint die je plat op de vloer plakt is een minder aanwezig type plint dan een hoge plint maar kan evengoed een decoratieve plint zijn. Bij een massief houten vloer vinden veel mensen een flinke hoge plint vaak wel mooier.

De plakplint kunt u voor veel vloeren gebruiken, naast laminaat vloeren kunt u bijvoorbeeld denken aan vinyl vloeren, visgraat parket, een pvc vloer of een houten vloer. U kunt snel en eenvoudig plakplinten kopen via onze website. Deze soorten plinten zijn altijd snel online verkrijgbaar. 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd! informatieknop

Of geef eenvoudig bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aan.
Alle bestellingen vanaf €100 GRATIS thuisbezorgd in Nederland en vanaf €200 in België!

Copyright © 2024 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta