Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Ahorn houten plinten

Ahort is een fraaie blanke houtsoort met een wit- tot crèmeachtige kleur die door daglicht lichtgeel wordt. Daardoor krijgt het hout een zijdeachtige glans. Ahorn hout heeft een chique uitstraling en een hele eigen tekening.met een bescheiden vlampatroon. Juist deze eigenschappen zorgen voor een rustige plint. Ahorn hout is een harde houtsoort.
De hoogte van de bomen, waarvan de platte plint wordt gemaakt, verschillen in hoogte. Daarom bestelt u per meter en krijgt u lengtes tussen de 1,8 en 2,5 meter. 
U kunt de afwerklijst onbehandeld kiezen of u bestelt ze gelakt of geolied. Hiermee krijgt de platte plint een mooie uitstraling.

Ahorn plinten bestellen bij GekOpHout.com

Bij GekOpHout.com kunt u gemakkelijk verschillende soorten ahorn plinten bestellen. U heeft de keuze uit platte plinten (afwerklijsten) of mooie robuust plinten voor muur. De houten plinten worden snel thuis bezorgd, en u hoeft geen verzendkosten te betalen als u een bestelling plaatst van meer dan 100 euro. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit. Kijk dus snel rond in onze collectie ahorn houten plinten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd! informatieknop

Of geef eenvoudig bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aan.
Alle bestellingen vanaf €100 GRATIS thuisbezorgd in Nederland en vanaf €200 in België!

Copyright © 2024 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta