Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Hoge plinten

U bespaart 17%
per lengte van 244 cm
12,90
U bespaart 12%
per lengte van 244 cm
14,90
U bespaart 11%
per lengte van 240 cm
16,90
U bespaart 19%
per lengte van 244 cm
12,90
U bespaart 9%
per lengte van 240 cm
16,90
U bespaart 12%
per lengte van 240 cm
22,50
U bespaart 9%
per lengte van 240 cm
16,90
U bespaart 10%
per lengte van 240 cm
18,90

Voor een echte luxe touch

Als u zich aangetrokken voelt tot een moderne luxe inrichting, dan is de vraag wat nu precies deze specifieke atmosfeer creëert. Wie goed kijkt naar luxe Amerikaanse interieurs, ziet dat het kleurgebruik op de wanden hier een belangrijke rol in speelt. Wilt u uw woonkamer verfraaien om te komen tot een Amerikaanse 'look', dan is het allereerst aan te raden te kiezen voor een massief houten vloer en zacht gekleurde muren in combinatie met witte plinten en lijsten. Daarnaast spelen ook de meubelstukken een wezenlijke rol in de uitstraling van uw woonkamer, dus het is zaak om ook deze met zorg te kiezen.

Hoge witte plinten maken het compleet

Verder kunt u uiteraard ook met zorgvuldig geselecteerde accessoires aan de sfeer bijdragen. Om de modern luxe sfeer van uw woonkamer helemaal compleet te maken, kunt u tot slot het beste kiezen voor hoge witte plinten. Deze typerende hoge plinten creëren tesamen met de lichte tinten op de wanden beslist die onweerstaanbare Amerikaanse 'look'!

Diverse soorten plinten

U kunt bij Gek op Hout hoge plinten vanaf 12 cm hoogte online kopen. Deze hoge plinten zijn o.a. beschikbaar als rechte plinten, kraalplinten, monumenten plinten en Old English plinten. Al deze plinten zijn gemaakt van hoge kwaliteit MDF en gegrond. Wij verkopen ook witte plinten in twee kleuren (RAL 9010 en RAL 9016) in diverse maten. Gek op Hout heeft daarnaast een groot assortiment plinten en u kunt ook diverse soorten plinten, MDF plinten, rvs plinten, kunststof plinten, houten plinten zoals bijvoorbeeld grenen plinten en diverse soorten hardhouten plinten online kopen. De hardhouten plinten zijn o.a. eiken plinten, beuken plinten, Jatoba plinten en andere soorten. Houten plinten passen vaak goed bij een houten vloer maar kunnen ook een mooi accent geven bij verschillende interieurstijlen. Zelfs bij pvc vloeren kunnen bijvoorbeeld moderne plinten goed passen. Witte plinten geven rust aan uw interieur, zeker bij het gebruik van rechte plinten of moderne plinten.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd! informatieknop

Of geef eenvoudig bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aan.
Alle bestellingen vanaf €100 GRATIS thuisbezorgd in Nederland en vanaf €200 in België!

Copyright © 2024 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta