Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Laminaat

Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker heeft 5 prachtige collecties kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren ontwikkeld. Douwes Dekker laminaatvloeren zijn vloeren met karakter, waarmee u uw eigen sfeer creeert in huis. De vloeren hebben de natuurlijke uitstraling van een houten vloer en het comfort van een laminaatvloer. Alle gewilde kleuren (van wit, naturel, grijs en zwart) en behandelingen die zorgen voor natuurlijke en robuuste uitstraling van hout (zoals gerookt en geschraapt eiken) treft u aan in deze collecties. Verkrijgbaar bij GekOpHout.com vanaf EUR 13,50 p/m2.

Douwes Dekker laminaat is verkrijgbaar in 5 collecties. Welk karakter past bij uw woonruimte?

Aardig

Een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 4 mooie decors met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken. Bij GekOpHout.com voor EUR 13,50 p/m2.

Spontaan

Een instapserie 7 mm laminaat met 10 mooie decors in trendy grijze, witte en warme bruintinten voorzien van het Uniclic legsysteem. Bij GekOpHout.com voor EUR 14,95 p/m2.

Charmant - tijdloos

De laminaatvloeren in deze collectie hebben een natuurlijke en tijdloze uitstraling. De collectie bestaat uit vier rustige, tijdloze decors, die zowel nu als de komende jaren met al uw creatieve interieur ideeën te combineren zijn. Een vloer die u altijd een heerlijk ‘welkom thuis’ gevoel zal geven, ongeacht de seizoenen of het interieur waarmee u de vloer combineert. Bij GekOpHout.com voor EUR 19,95 p/m2 incl gratis ondervloer.

 Sympathiek - trendy

Een serie 8 mm laminaatvloeren met 8 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. Bij GekOpHout.com voor EUR 20,95 p/m2 incl gratis ondervloer.

Elegant - extra lange en brede delen

De Elegant vloeren hebben een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collecties bestaan uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen. Maar er zitten ook meer sprekende, eigentijdse kleuren bij. Alle vloeren uit deze collecties hebben planken van 220 cm lang, wat bijna dubbel zo lang is als meeste standaard laminaatcollecties! Bij GekOpHout.com bestelt u Douwes Dekker Elegant laminaat voor EUR 27,95 p/m2 incl gratis ondervloer.

Douwes Dekker zet alle voordelen voor u op een rijtje:

20 jaar garantie

Wie 20 jaar garantie geeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Ik heb jarenlange kennis, energie en toewijding in de vloeren gestopt. Zodat ik ook met zekerheid kan zeggen dat de vloeren technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten. 

Kindvriendelijk

Mijn vloeren zijn ideaal met kinderen. Mijn uitgangspunt bij het maken van de vloeren is: ’Met kinderen ook een mooie vloer.’ 

Slag- en stootbestendig

De opbouw van het laminaat maakt uw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc. 

Waterbestendig

Uw kind loopt met natte voeten over de vloer, uw hond naar binnen laten na een natte wandeling buiten of een ongelukje met een glas limonade is allemaal geen probleem bij mij, mits u het vocht niet lang laat liggen natuurlijk. Plassen water moeten geen uren op de vloer liggen, maar dat lijkt me duidelijk. De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. 

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Mijn vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarmingsystemen gebaseerd op water. Het is wel belangrijk dat u de juiste ondervloer kiest, vraag hiernaar bij uw Douwes Dekker laminaat verkooppunt. 

Makkelijk te leggen

Door het snelle legsysteem is de vloer zo gelegd, ik zou bijna zeggen: ’Het is kinderspel.’ U klikt de planken gemakkelijk in elkaar, waarna u de kamer direct kunt inrichten en uw woonplezier kan beginnen.

De laminaatvloer wordt los gelegd op een vlakke ondergrond en een isolerende tussenlaag, zodat er geen hamer en spijkers aan te pas komen. Hierdoor is deze vloer eenvoudig zelf te·leggen.

Antistatisch

Mijn vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan, van elektrostatische ontladingen zult u met mij geen last hebben. Uw kind zal niet telkens schokjes krijgen. 

Makkelijk te onderhouden

Met weinig inspanning altijd een schone vloer. Mijn vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klikverbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt. 

Krasbestendig

Mijn vloeren zijn perfect opgewassen tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en de meeste wieltjes van kantoormeubelen, mits ze van de 'zachte' uitvoering zijn 

Slijtvast

De vloeren uit mijn collecties zijn door de combinatie van harde kern en slijtvaste toplaag zeer slijtvast.

Douwes Dekker laminaatvloeren voldoen aan de criteria van de hoogste belastingsklassen voor woongebruik en zijn ideale vloeren voor projectgebruik met normale belasting zoals bijv. in kantoren, wachtkamers en boetieks. Classificatie 32/AC4

Sigaretinbrandingsvrij

Als er een brandende sigaret op uw vloer, dan is dat niet gelijk een probleem. Zelfs al blijft de sigaret voor enkel seconden liggen dan nog zult u er niets van terug zien. 

Milieuvriendelijk

Al het hout dat in mijn vloeren verwerkt wordt, komt van duurzaam beheerde bossen. Onze producten zijn PEFC-gecertificeerd.

Laminaatvloeren zijn niet geschikt voor montage in vochtige ruimtes (badkamer, sauna enz.).

Showroom

Wilt u de Douwes Dekker vloeren komen bekijken? Dat kan op afspraak in onze showroom in Opmeer (Noord-Holland). Bel svp van te voren voor een afspraak, dan maken wij graag tijd voor u.

 

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina