Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Home / Inspiratie

Op dit moment is een hotel chique inrichting hotter dan hot! Iedereen kiest voor een warm, klassiek interieur met een luxe uitstraling. Donkere kleuren passen daar perfect bij. Zwart is daarom ook een kleur die steeds vaker gekozen wordt. Hoe je jouw interieur naar een nog hoger niveau kan brengen die helemaal past bij deze hotel chique ervaring? Kies voor zwarte plinten in je interieur!

Zwarte plinten

In de meeste huizen zijn plinten gewoon wit. Niets mis mee natuurlijk, maar als we eens kijken naar de ontwikkelingen van plinten de laatste jaren, valt het op dat ze steeds meer gezien mogen worden. Plinten worden hoger, opvallender en nu dus ook voorzien van een kleurtje! De laatste jaren maakten zwarte stalen deuren echt een opmars in de interieurwereld. Ook steeds meer houten deuren worden tegenwoordig voorzien van een zwart likje verf. Om de plinten hier perfect bij aan te sluiten, kies je dus ook gewoon voor zwarte plinten. Kies voor plinten gelakt in RAL9005. Dit is een gitzwarte kleur. Het lijkt wellicht een gewaagde keuze, maar het is niet voor niets dat veel interieurstylisten voor deze optie kiezen tegenwoordig!

Zorg voor de perfecte afwerking

Natuurlijk mogen jouw zwarte plinten een echte eyecatcher worden, maar zorg wel dat je de afwerking perfect uitvoert. Door bijvoorbeeld ook te kiezen voor zwarte plintneuten, maak je het geheel af. Plintneuten zorgen voor een mooie overgang tussen de plint en de architraaf (ookwel deurlijst genoemd). Plintneuten zijn over het algemeen iets hoger dan de plint en iets breder dan de architraaf. Zo vormen je deuren en je plinten één geheel. Stopcontacten en lichtknoppen vervang je ook door zwarte varianten. Al deze elementen versterken elkaar op deze manier. Juist deze perfecte afwerking zorgt voor een luxueuze uitstraling aan je interieur!

Plinten en architraven

Een kleine aanpassing met een groot effect

Hoewel een plint vervangen wellicht niet direct het eerste is wat in je opkomt om je interieur een luxe uitstraling te geven, zal het verschil toch enorm groot zijn. Het leuke is dat voor deze aanpassing geen enorm groot budget nodig is en de klus ook eigenlijk relatief snel geklaard is. Waarschijnlijk waren sommige plinten bij je in huis toch al aan vervanging toe inmiddels. Geen excuses dus om niet nu nog je zwarte plinten te bestellen!

Copyright © 2023 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta