Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

wij leveren de gehele zomervakantie

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

Hoge plinten voor een luxe woonkamer

Uw woonkamer is waarschijnlijk een van de ruimtes in uw huis waar u veel tijd in doorbrengt. Juist daarom is het van belang dat deze kamer de uitstraling heeft waar u zich prettig bij voelt. Als u gecharmeerd bent van een luxe inrichting, dan is het plaatsen van hoge witte plinten beslist een aanrader.

Inrichting naar uw smaak

Een woonkamer is doorgaans het kloppende hart van een woning. Hier brengt u tijd door als u wilt ontspannen, hier leest u een boek of een magazine en hier geniet u van uw favoriete televisieprogramma. Daarnaast wordt de woonkamer ook vaak gebruikt voor sociale gebeurtenissen: u viert er verjaardagen en feestdagen en geniet er samen met familie of vrienden van een drankje. Al met al brengt u dus relatief veel tijd in uw woonkamer door. Dit geeft u voldoende reden om deze ruimte helemaal naar uw smaak in te richten. Houdt u van die typische moderne luxe sfeer? Dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen om ook uw woonkamer die luxe 'touch' te geven.

Voor een echte luxe touch

Als u zich aangetrokken voelt tot een moderne luxe inrichting, dan is de vraag wat nu precies deze specifieke atmosfeer creëert. Wie goed kijkt naar luxe Amerikaanse interieurs, ziet dat het kleurgebruik op de wanden hier een belangrijke rol in speelt. Wilt u uw woonkamer verfraaien om te komen tot een Amerikaanse 'look', dan is het allereerst aan te raden te kiezen voor zacht gekleurde muren. Daarnaast spelen ook de meubelstukken een wezenlijke rol in de uitstraling van uw woonkamer, dus het is zaak om ook deze met zorg te kiezen. 

Hoge witte plinten maken het compleet

Verder kunt u uiteraard ook met zorgvuldig geselecteerde accessoires aan de sfeer bijdragen. Om de modern luxe sfeer van uw woonkamer helemaal compleet te maken, kunt u tot slot het beste kiezen voor hoge witte plinten. Deze typerende hoge plinten creëren tesamen met de lichte tinten op de wanden beslist die onweerstaanbare Amerikaanse 'look'!

Enkele voorbeelden van onze hoge plinten:

hoge rechte plint

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina