Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
NL vanaf € 100
€ 0,00

een dag bezorging truck  thuiswinkel 80x76dp sticker nk 

Home / Inspiratie

Een vloer koop je niet zomaar. Het is een flinke investering waar je jaren mee doet. Daarbij loop je er dagelijks over en maak je er dus elke dag gebruik van. Je kijkt er altijd tegenaan en eigenlijk is een vloer ook wel allesbepalend voor jouw interieur en de sfeer in huis. Belangrijk dus dat je een mooie vloer koopt die geheel bij jouw wensen, jouw interieur en jouw gebruik past. Benieuwd naar de vloeren die dit moment helemaal on trend zijn?

Houten vloeren

Houten vloeren zijn al decennia lang gewilde vloeren. Niet voor niets overigens, want ze voelen comfortabel aan, zien er luxe uit en geven een warmte touch aan jouw interieur. Jouw woonkamer, hal of slaapkamer wordt er meteen gezellig van! Houten vloeren zijn er in allerlei soorten en maten, dus informeer goed wat er mogelijk is in de ruimte waar jij jouw nieuwe vloer wilt leggen. Kijk ook even goed of de ondervloer goed is om een houten vloer op te leggen, heel belangrijk! Als de ondergrond namelijk niet goed is, kan je nieuwe vloer snel kapot gaan.

Visgraat

Heel erg luxe en helemaal van nu zijn de visgraat vloeren. Dit soort vloeren hebben het motief van visgraat en geven een luxe uitstraling aan je vloer. Goed om te weten is dat er verschillende soorten visgraat vloeren zijn. Kies je voor dunne strookjes of ga je liever voor bredere planken? Kijk hierbij niet naar het gemak van leggen, maar naar de uitstraling. Dat is namelijk oh zo bepalend voor hoe je vloer eruit gaat zien. Visgraat vloeren zijn mooi in allerlei verschillende kleuren, van donker hout tot aan licht hout. Pas wel de rest van je interieur erop aan, want alleen dan hou je die luxe look en feel vast!

Hoge plinten

Plinten maken je vloer helemaal compleet. Hiermee kun je tevens wat oneffenheden wegwerken. Omdat je een vloer namelijk aan de uiteinden van de planten afzaagt kunnen er daar de zogeheten kartelrandjes ontstaan. Dat niet natuurlijk niet uit bij een mooie strakke muur. Plinten vallen net over deze randjes heen, waardoor je vloer er heel strak bij ligt. Tevens zorgen mooie plinten voor die luxe uitstraling.

Mooie hoge plint

Neem bijvoorbeeld die hierboven genoemde visgraat vloer. Die zit er prachtig uit met witte hoge plinten. Zo trek je de luxe door, werk je de randjes netjes af en bescherm je jouw muur tegen bijvoorbeeld de stofzuiger of een speelgoedauto.

De betonlook vloer

De betonlook vloer is ook helemaal hip. Het past heel goed bij een industriële sfeer en inrichting, maar doet het stiekem ook erg goed bij een landelijk huis. Let wel op dat dit soort vloeren wat kil kunnen ogen, dus zorg ervoor dat je bijvoorbeeld kiest voor een gezellige en warme kleur op de muur. Of voor mooie houten meubels die de warmte aan de ruimte teruggeven. Het voordeel van een betonlook vloer is dat hij heel effen oogt. Dat ziet er mooi en strak uit. Een nadeel is natuurlijk dat je er echt alles op ziet. Style hem af met mooie stoere meubels, zwarte kozijnen en industriële deuren en decoreer met één bepaalde accentkleur.

 

Copyright © 2023 GekOpHout.com    Marketing & Webdevelopment door Webdelta