Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Buigbare plinten

Resultaten 1 - 1 van 1

Flexibele plint Recht 15x120 wit

U bespaart 16%
Flexibele plint Recht 15x120 wit
Levertijd:
1 dag
Mits op werkdagen
voor 16.00 uur besteld

Hoogte: 12 cm
Breedte: 1,5 cm
Lengte: 200 cm

Heeft u een muur of een ronde pilaar waar u ook een plint op wil zetten? Dat kan met de flexibele plint. De flexibele plinten zijn gemaakt van polyurethaanschuim, waardoor ronde muren of pilaren mooi kunnen worden afgewerkt. Deze flexibele plint is door het materiaal ook ideaal om te gebruiken in natte ruimtes.

  • Hoogte is 120mm, maar eenvoudig in te korten naar 90 of 70mm. Snijden met een Stanleymes (breekmes)
  • De flexibele plint kan eenvoudig met high tack plintenlijm op de muur worden gemonteerd. Door de hoge aankleefkracht hecht de plint goed op de muur.
  • Is reeds voorzien van een primer, waar u de plint meteen kunt overschilderen met verf op zowel water- als terpetinebasis.

Prijs per meter:
€ 29,50

Besteld per lengte: 200 cm
van € 70,00
€ 59,00

Buigbare plinten voor ronde muren

Heeft u te maken met een ronde muur of een pilaar? U kunt dan met de handen in het haar zitten over de afwerking van de vloer. Dit is echter totaal niet nodig! Gek op Hout heeft speciale buigbare plinten in het assortiment die geplaatst kunnen worden tegen een ronde muur of een pilaar. Zo kunt u de vloer afwerken zonder kieren of lelijke hoeken. Deze buigbare plinten worden gemaakt van een speciaal materiaal, genaamd polyurethaanschuim. Doordat het van dit materiaal is gemaakt, is de flexibele plint ook zeer geschikt voor natte ruimtes. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de badkamer of een vochtige schuur.

Buigbare plint zeer eenvoudig te monteren

Het monteren van de buigbare plint is zeer eenvoudig. U bevestigt de flexibele plint met plintenkit op de muur. Vervolgens kunt u de flexibele plint overschilderen. U kunt eenvoudig de hoogte van de buigbare plinten inkorten naar 70 of 90 mm. Dit doet u met een Stanleymes of ander breekmes. De plinten worden geleverd met een lengte van 200cm. Als u ze voor 16:00 uur besteld, heeft u ze de volgende werkdag in huis. Het bestellen gaat zeer eenvoudig via de website. U hoeft ze slechts in de winkelwagen te zetten. Vele ervaren professionals maken al jaren gebruik van buigbare plinten. Het is de ideale oplossing om deze lastige muren en vloeren van een mooie afwerking te voorzien!

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina