Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Laminaat plinten

Resultaten 1 - 2 van 2

Afwerklijst met plakstrip voor laminaat wit

U bespaart 16%
Kozijnplint wit - overschilderbaar (2 stuks)
Levertijd:
1 dag
Mits op werkdagen
voor 16.00 uur besteld

Hoogte: 0,5 cm
Breedte: 2,4 cm
Lengte: 240 cm

Voorzien van plakstrip.

Voor het eenvoudig afwerken van de ruimte tussen de laminaatvloer en de muur en ruimte bij deurpost.

 

 

 


Prijs per meter:
€ 1,75

Besteld per lengte: 240 cm
van € 5,00
€ 4,20

Afwerklijst met plakstrip voor laminaat

U bespaart 10%
Afwerklijst met plakstrip voor laminaat
Levertijd:
3 dagen
Mits op werkdagen
voor 16.00 uur besteld

Hoogte: 0,5 cm
Breedte: 2,4 cm
Lengte: 240 cm

Voorzien van plakstrip.

Voor het eenvoudig afwerken van de ruimte tussen de laminaatvloer en de muur.

In alle kleuren verkrijgbaar van bekende merken, zoals Meister, Balterio, Quickstep (niet van bouwmarkt), Ambiant, Lamett, Tarkett, Floover, Loc Floor, Douwes Dekker.

U kunt het merk en type laminaat noteren op de bestelpagina (in opmerkingenveld). 

 


Prijs per meter:
€ 1,87

Besteld per lengte: 240 cm
van € 5,00
€ 4,50

Als u een laminaatvloer heeft gelegd, wilt u deze natuurlijk mooi afwerken. Het ziet er tenslotte mooier uit als de kieren en rare hoeken zijn weggewerkt! U kunt dit doen met laminaat plinten. Alle bekende merken laminaat hebben hun eigen afwerklijsten. Zo heeft u altijd een laminaat plint die past bij uw laminaatvloer. Als u het merk en het typenummer gereed houdt bij uw bestelling, zorgen wij dat wij altijd het juiste type laminaat plint voor u beschikbaar hebben. Het monteren van laminaat plinten is zeer eenvoudig. U heeft namelijk geen kit of lijm nodig. De laminaat plinten worden geleverd met een plakstrip. Het enige dat u hoeft te doen is het papier eraf te halen. Vervolgens kunt u de laminaat plint zeer eenvoudig op de juiste plek plaatsen. U hoeft de laminaat plinten ook niet te behandelen of te schilderen. Doordat de laminaat plinten in dezelfde kleur en structuur worden geleverd als de laminaatvloer, zijn zij direct geschikt voor gebruik.

Zowel in wit als in allerlei kleuren

De laminaat plakplinten bestaan er in twee soorten. Zo zijn er witte plakplinten die zeer geschikt zijn voor het eenvoudig afwerken van de ruimte tussen de laminaatvloer en de muur. Ook voor de ruimte bij de deurpost zijn deze witte plakplinten geschikt. De andere soort is de plakstrip voor laminaat die in alle kleuren verkrijgbaar is. Het bestellen van de laminaat plakplinten is zeer eenvoudig. Als u opgeeft van welk merk en type uw laminaat is, zoeken wij meteen het juiste laminaat plakplint hierbij. Zo weet u zeker dat u de juiste laminaat plint bij uw laminaatvloer heeft, voor een mooie afwerking. Uw vloer zal er meteen veel mooier uit gaan zien! Het merk en type kunt u opgeven bij de opmerkingen op onze bestelpagina.

Werkwijze bestelling juiste Merk en Kleur afwerklijst:

U kunt de afwerklijsten bestellen door het Merk, Type en het Kleurnummer van uw laminaat vloer in de bestelling te noemen onder het kopje "U kan een bericht toevoegen aan uw bestelling". Deze mogelijkheid krijgt u in beeld nadat u heeft gekozen voor "Afrekenen" en voordat u de Bestelling kan bevestigen.

Waarom laminaatplinten?

  • Als u uw laminaatvloer keurig en subtiel wilt afwerken dan kunt u dit doen met een afwerklijst in dezelfde kleur als uw laminaatvloer. Van alle bekende merken laminaat kunnen wij de afwerklijsten leveren. Het enige wat u hoeft te doen is het merk en typenummer door te geven bij uw bestelling.
  • Montage is eenvoudig; u heeft geen lijm of kit nodig. De afwerklijsten zijn namelijk voorzien van een plakstrip.
  • U hoeft de plinten niet te schilderen of te behandelen. De afwerklijsten zijn namelijk voorzien van een laminaatfolie in dezelfde kleur/structuur als uw laminaatvloer.

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina