Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Houten plinten

Heeft u een prachtige houten vloer, en zoekt u bijpassende plinten? Veel mensen kiezen voor hardhouten plinten. Hardhouten plinten worden van massief hout gemaakt, waardoor ze hun eigen charme en karakter uitstralen en behouden. Dit komt door de houtstructuur. Vaak gebruiken mensen ook hardhouten plinten omdat deze massief houten plinten onbehandeld zijn. Op deze manier kunt u de massief houten plinten zo bewerken als dat u dit het liefst wilt. Heeft u toch geen behoefte om de plinten zelf nog te behandelen? Wij bieden ook hardhouten plinten die wel geolied of gelakt zijn!

Vele soorten hout als hardhouten plinten beschikbaar

Als u kiest voor massief houten plinten, wilt u dit natuurlijk het liefst in de soort hout waaruit de rest van de vloer al bestaat. Bij Gek op Hout beschikken we over een verscheidenheid aan houtsoorten waarin u de plinten kunt bestellen. Zo kunt u gaan voor een hardhouten plint van eiken, grenen, ahorn, licht beuken, gestoomd beuken, essen, robijn-curupixa of jatoba. Door deze verscheidenheid zit er vast en zeker een plint bij die bij uw bestaande vloer past. Deze plinten kunt u zeer eenvoudig met plintenkit monteren. Een hardhouten plint zorgt voor een rustige overgang van de vloer naar de muur. Daarom is het belangrijk een plint te kiezen in de goede kleur en houtsoort. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende soorten breedtes.

Ook beschikt Gek op Hout over verschillende soorten plinten als franse, rechte en koloniale plinten. Het hangt van uw smaak af, welke massief houten plint het beste bij u past. De lengtes van de plinten zijn vaak tussen de 1,8 en 3 meter. De plinten van hardhout zijn zeer eenvoudig te bestellen. U hoeft slechts op te geven in welke houtsoort u geïnteresseerd bent en hoeveel u denkt nodig te hebben. Binnen een paar klikken en keuzes worden de plinten bij u afgeleverd! Vaak is dit binnen een paar dagen. Zo zal uw vloer een compleet andere, chique en afgewerkte uitstraling krijgen. Het is dus zeker een aanrader om voor massief houten plinten te kiezen.

Waarom plinten van massief hout?

  • Omdat plinten gemaakt van massief hout een eigen charme en karakter uitstralen door de houtstructuur.
  • U kunt kiezen voor massief houten plinten die onbehandeld zijn, zodat u de houten plint op dezelfde manier kunt afwerken als uw houten vloer.
  • U kunt kiezen voor massief houten plinten die reeds zijn gelakt of geolied.

 

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina