Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Parketlak

Parketlak is een slijtvaste, duurzame lak voor houten vloeren. Parketlak beschermt uw vloer voor jaren en geeft het hout, afhankelijk van de gekozen soort, een mooie hoogglans of een natuurlijke, matte uitstraling. De meeste fabrikanten bieden parketlak aan in drie soorten: hoogglans, zijdeglans en matte lak. Een hoogglanslak (de naam zegt het al) maakt uw vloer glanzend, een zijdeglanslak neigt meer naar het matte en een hele matte parketlak lijkt puur natuur.

Duurzaamheid parketlak

Parketlak wordt aangebracht in meerdere lagen en biedt langdurig bescherming voor uw houten vloer. Na circa 10 tot 13 jaar zal de hele vloer opnieuw geschuurd en gelakt moeten worden omdat de parketlak afgesleten is of beschadigd. Dit is geheel afhankelijk van hoe intensief de vloer belopen wordt, hoe er op de vloer geleefd wordt en hoe de vloer onderhouden wordt.

Goede parketlak minimaliseert de slijtage van de vloer, de vloer blijft mooi en het schoonhouden van de vloer is makkelijker. Wij hebben op dit moment de gerenommeerde merken Bona en Rigostep in ons assortiment

Parketlak of vloerverf

Met parketlak blijft u het hout zien, de nerven, de houtstructuur en eventuele kwasten. U kunt uw interieur ook een aparte, moderne uitstraling geven door de houten vloer te verven met een dekkende vloerverf. Ook hier geldt dat de speciale vloerverven langer meegaan dan normale houtverf dankzij het toevoegen van speciale componenten die de lak meer slijtvast maken. Op dit gebied hebben wij verf van Wocapaint in het assortiment.

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina