Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

MDF Plinten zijn een mooie omlijsting van uw vloer!

Een mooie vloer in een interieur is een belangrijke sfeermaker in uw huis. U laat uw vloer nog beter tot zijn recht komen met een mooie MDF plint. Een vloerplint is als het ware een omlijsting van uw vloer. Of de vloer nu van hout, steen, linoleum of tapijt is, de afwerking met plinten maakt het af. MDF vloerplinten geschilderd in de kleuren die passen in het interieur, geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel.

GekOpHout.com biedt een ruime keuze in plinten. Plinten zijn verkrijgbaar in MDF, massief hout en laminaatfolie.

 

Waarom plinten gemaakt van MDF?

Omdat MDF plinten geschilderd in dezelfde kleur als uw interieur een extra accent aan de ruimte geven en het ruimtelijk gevoel vergroten.

 1. Omdat het materiaal MDF relatief goedkoop èn goed verwerkbaar is, geen noesten heeft en nagenoeg geen werking te zien geeft.
 2. MDF met hoge persing waar onze plinten van zijn gemaakt is sterk, stootvast en strak te zagen.
 3. U kunt kiezen voor gegronde plinten (2 x wit gegrond) of gelakte plinten (in gebroken wit RAL9010 of verkeerswit RAL9016).
 4. MDF plinten zijn in ontzettend veel modellen en afmetingen te verkrijgen zijn
 5. MDF plinten zijn geschikt voor elke vloer.
 6. MDF plinten zijn eenvoudig te monteren met Flextack plintenlijm.
 7. MDF plinten zijn mooi te combineren met MDF architraven (ook wel deurlijsten genoemd) en plintneuten.

 

Waarom plinten van bruin waterwerend MDF V313?

Al onze witte plinten en architraven worden voor een nóg betere kleurvastheid gemaakt op basis van bruin MDF in de vertrouwde vochtbestendige V313-kwaliteit. Dit geldt voor alle plinten in alle modellen, en ook voor onze neuten en architraven. Wellicht bent u gewend dat een plint gemaakt is van groen V313 MDF. Hoewel dit voor de kwaliteit en vochtbestendigheid niets uitmaakt, komt het bij groen MDF soms voor dat de witte afwerking kleurverschillen vertoont. Om dit volledig uit te sluiten, gebruiken wij voortaan alleen bruin V313 MDF. Daarbij komen kleurverschillen en doorschijnen niet voor. Hierdoor zijn onze plinten en architraven kleurvaster dan ooit. De plinten zijn 1x keer wit gegrond en 1x keer wit gelakt in RAL 9010 (gebroken wit) of RAL9016 (verkeerswit) en direct klaar voor gebruik. 
Tevens is de stof van de groene MDF milieu-onvriendelijk. Omdat het toch niets uitmaakt en alleen voor het zicht is, is het dus beter om deze groene kleurstof weg te laten.

Naar assortiment MDF plinten->

 

Waarom plinten van massief hout?

 1. Omdat plinten gemaakt van massief hout een eigen charme en karakter uitstralen door de houtstructuur.
 2. U kunt kiezen voor massief houten plinten die onbehandeld zijn, zodat u de houten plint op dezelfde manier kunt afwerken als uw houten vloer.
 3. U kunt kiezen voor massief houten plinten die reeds zijn gelakt of geolied.
 4. U kunt kiezen voor massief houten plinten die reeds 2 x in de grondverf zijn gezet. Deze zijn glad afgewerkt en hoeft u nog maar 1x te schilderen.

Naar assortiment houten plinten->

Naar assortiment houten plinten wit gegrond->

 

Waarom laminaatplinten?

 1. Als u uw laminaatvloer keurig en subtiel wilt afwerken dan kunt u dit doen met een afwerklijst in dezelfde kleur als uw laminaatvloer. Van alle bekende merken laminaat kunnen wij de afwerklijsten leveren. Het enige wat u hoeft te doen is het merk en typenummer door te geven bij uw bestelling.
 2. Montage is eenvoudig; u heeft er geen lijm of kit bij nodig. De afwerklijsten zijn namelijk voorzien van een plakstrip.
 3. U hoeft de plinten niet te schilderen of te behandelen. De afwerklijsten zijn namelijk voorzien van een laminaatfolie in dezelfde kleur/structuur als uw laminaatvloer.

Naar assortiment laminaatplinten->

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina