Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

Meerlaags parket

Meerlaags parket heeft vele namen zoals multiplank, samengestelde plank, duoplank, combiplank en lamelparket.

Multiplank

De multiplanken van GekOpHout.com zijn opgebouwd uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex. De multiplank heeft een uitstraling van een massief houten vloer, maar heeft het voordeel dat het stabieler is.

Voordelen Multiplank:

Door een speciale verlijming van de toplaag op de multiplex ontstaat een uiterst stabiel produkt, waarbij de natuurlijke werking van het hout zeer gering is ten opzichte van massief hout. De multiplank is daarom zeer geschikt om te verwerken in grote ruimtes. De vloerdelen zijn rondom voorzien van mes en groef en eenvoudig door de consument zelf zwevend te leggen. Door een unieke lijmverbinding toe te passen, zijn de vloeren van GekOpHout.com probleemloos op vloerverwarming te verwerken.

De multiplanken zijn zowel zwevend, halfzwevend als vast te leggen. Indien op vloerverwarming wordt gelegd dient de multiplank vast te worden verlijmd. Voor leginstructies klik hier.

Multiplanken zijn zowel behandeld als onbehandeld te bestellen bij GekOpHout.com. Vooral Eiken multiplank vloeren zijn op veel verschillende manieren te behandelen en af te werken. U kunt ervoor kiezen om een onbehandelde vloer te bestellen en de vloer zelf naar keuze af te werken met een lak, olie of hardwax-olie, of u maakt een keuze uit een afwerking die GekOpHout.com voor u kan uitvoeren. U krijgt dan een door u samengestelde kant-en-klare vloer geleverd, die u alleen nog maar zelf hoeft te leggen of door een van onze specialisten laat leggen.

 

 

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina