Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

Douwes Dekker Laminaat

Wij bieden u graag de Douwes Dekker laminaatvloeren aan omdat deze een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Douwes Dekker heeft 5 prachtige collecties kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren ontwikkeld. Douwes Dekker laminaatvloeren zijn vloeren met karakter, waarmee u uw eigen sfeer creeert in huis. De vloeren hebben de natuurlijke uitstraling van een houten vloer en het comfort van een laminaatvloer. Alle gewilde kleuren (van wit, naturel, grijs en zwart) en behandelingen die zorgen voor natuurlijke en robuuste uitstraling van hout (zoals gerookt en geschraapt eiken) treft u aan in deze collecties.

Douwes Dekker zet alle voordelen voor u op een rijtje:


20 jaar garantie Wie 20 jaar garantie geeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Ik heb jarenlange kennis, energie en toewijding in de vloeren gestopt. Zodat ik ook met zekerheid kan zeggen dat de vloeren technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten.
Kindvriendelijk Mijn vloeren zijn ideaal met kinderen. Mijn uitgangspunt bij het maken van de vloeren is: ’Met kinderen ook een mooie vloer.’
Slag- en stootbestendig De opbouw van het laminaat maakt uw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc.
Waterbestendig Uw kind loopt met natte voeten over de vloer, uw hond naar binnen laten na een natte wandeling buiten of een ongelukje met een glas limonade is allemaal geen probleem bij mij, mits u het vocht niet lang laat liggen natuurlijk. Plassen water moeten geen uren op de vloer liggen, maar dat lijkt me duidelijk. De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht.
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling Mijn vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarmingsystemen gebaseerd op water. Het is wel belangrijk dat u de juiste ondervloer kiest, vraag hiernaar bij uw Douwes Dekker laminaat verkooppunt.
Makkelijk te leggen Door het snelle legsysteem is de vloer zo gelegd, ik zou bijna zeggen: ’Het is kinderspel.’ U klikt de planken gemakkelijk in elkaar, waarna u de kamer direct kunt inrichten en uw woonplezier kan beginnen.

De laminaatvloer wordt los gelegd op een vlakke ondergrond en een isolerende tussenlaag, zodat er geen hamer en spijkers aan te pas komen. Hierdoor is deze vloer eenvoudig zelf te·leggen.

Antistatisch Mijn vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan, van elektrostatische ontladingen zult u met mij geen last hebben. Uw kind zal niet telkens schokjes krijgen.
Makkelijk te onderhouden Met weinig inspanning altijd een schone vloer. Mijn vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klikverbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt.
Krasbestendig Mijn vloeren zijn perfect opgewassen tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en de meeste wieltjes van kantoormeubelen, mits ze van de 'zachte' uitvoering zijn
Slijtvast De vloeren uit mijn collecties zijn door de combinatie van harde kern en slijtvaste toplaag zeer slijtvast.

Douwes Dekker laminaatvloeren voldoen aan de criteria van de hoogste belastingsklassen voor woongebruik en zijn ideale vloeren voor projectgebruik met normale belasting zoals bijv. in kantoren, wachtkamers en boetieks. Classificatie 32/AC4

Sigaretinbrandingsvrij Valt er een brandende sigaret op uw vloer, dan is dat niet gelijk een probleem. Zelfs al blijft de sigaret voor enkel seconden liggen dan nog zult u er niets van terug zien.
Milieuvriendelijk Al het hout dat in mijn vloeren verwerkt wordt, komt van duurzaam beheerde bossen. Onze producten zijn PEFC-gecertificeerd.

Laminaatvloeren zijn niet geschikt voor montage in vochtige ruimtes (badkamer, sauna enz.).

->Bekijk het assortiment Douwes Dekker laminaat

 

De laminaatvloer wordt los gelegd op een vlakke ondergrond en een isolerende tussenlaag, zodat er geen hamer en spijkers aan te pas komen. Hierdoor is deze vloer eenvoudig zelf te leggen.

Voordelen van een laminaat vloer:

 • eenvoudig zelf te leggen;
 • makkelijk in onderhoud.

 

 

 .Laminaat_4

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina