Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

Over onze producten

Witte plinten: Een trendy omlijsting voor het interieur

Rechte witte plintenNieuwe schoenen voor de inrichting? Wat een uitstekend idee. Fris en vernieuwend, trendy en modern. Waarschijnlijk borrelt nu de vraag op: 'wat hebben die nieuwe schoenen met mijn interieur te maken?'. Technisch bekeken inderdaad niet veel; het gaat hier niet om een nieuw paar sneakers of pumps. In dit geval betreffen het de moderne MDF plinten. Het laagste gedeelte van de mens wordt voorzien van een zekere omlijsting en krijgt regelmatig complimenten. 'Waar heb je die schoenen gekocht? Die maken het totaalplaatje echt af!'. Waarom zouden we deze zelfde afwerking dan niet toepassen in het eigen interieur? De witte MDF plinten beschikken niet alleen over een moderne en verfrissende uitstraling; het contrast tussen de muur en de vloer wordt met deze gladde plint op subtiele en verfijnde wijze benadrukt zonder er een opzichtig geheel van te maken. Naast het voordeel dat de vloer hier een stijlvolle omlijsting mee krijgt, kunnen ook de kleine oneffenheden tussen de muur en de vloer met moderne plinten subtiel worden verborgen. Een kleine ingreep met een hoge toegevoegde waarde.

Klassieke architraven voor een fraaie woonkamer

De laatste decennia zagen we amper nog stijlvolle architraven. De ouderwetse frulletjes wilden we niet meer, en dan gingen we maar een heel andere richting uit: kleine, strakke en bijna niet in het oog springende deurlijsten deden hun intrede. Ze vervaagden uit de ornamenten die een woonkamer maakten tot wat ze was. Ook de deuren zelf waren strak en bijna zonder versiering: één groot vlak met zo onopvallend mogelijke scharnieren of deurklinken. Gelukkig komt hier verandering in. De klassieke architraaf krijgen opnieuw succes. Het mag allemaal weer wat meer in het oog springen. De architraaf maakt terug deel uit van het interieur.

Massief houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit.

Het vaak rustieke uiterlijk en de extra brede vloerdelen zijn belangrijke redenen om te kiezen voor een plankenvloer. Massief houten planken zijn doorgaans 20 mm dik. De houten vloerdelen zijn rondom voorzien van mes en groef en er kan gekozen worden voor een vellingkant. Afhankelijk van de houtsoort zijn de planken in diverse breedtes verkrijgbaar van 16 cm tot wel 28 cm. 

Meerlaags parket

Meerlaags parket heeft vele namen zoals multiplank, samengestelde plank, duoplank, combiplank en lamelparket.

Multiplank

De multiplanken van GekOpHout.com zijn opgebouwd uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex. De multiplank heeft een uitstraling van een massief houten vloer, maar heeft het voordeel dat het stabieler is.

Douwes Dekker Laminaat

Wij bieden u graag de Douwes Dekker laminaatvloeren aan omdat deze een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Douwes Dekker heeft 5 prachtige collecties kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren ontwikkeld. Douwes Dekker laminaatvloeren zijn vloeren met karakter, waarmee u uw eigen sfeer creeert in huis. De vloeren hebben de natuurlijke uitstraling van een houten vloer en het comfort van een laminaatvloer. Alle gewilde kleuren (van wit, naturel, grijs en zwart) en behandelingen die zorgen voor natuurlijke en robuuste uitstraling van hout (zoals gerookt en geschraapt eiken) treft u aan in deze collecties.

MDF Plinten zijn een mooie omlijsting van uw vloer!

Een mooie vloer in een interieur is een belangrijke sfeermaker in uw huis. U laat uw vloer nog beter tot zijn recht komen met een mooie MDF plint. Een vloerplint is als het ware een omlijsting van uw vloer. Of de vloer nu van hout, steen, linoleum of tapijt is, de afwerking met plinten maakt het af. MDF vloerplinten geschilderd in de kleuren die passen in het interieur, geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel.

GekOpHout.com biedt een ruime keuze in plinten. Plinten zijn verkrijgbaar in MDF, massief hout en laminaatfolie.

Wanneer welke ondervloer gebruiken?

Een geschikte ondervloer is ten eerste afhankelijk van de soort vloer die erop gelegd gaat worden, maar ook zeker van de ondergrond/werkvloer. Tevens is het belangrijk of de ondervloer voor op de begane grond, verdieping of appartement is en/of op vloerverwarming gelegd moet worden.

Parketlijm

Het is ontzettend belangrijk om de juiste parketlijm te gebruiken.

Klik op onderstaande lijmwijzer om uit te zoeken we lijm u het beste kunt gebruiken.

Als u kiest voor parket of een houten vloer, krijgt u ook te maken met de keuze hoe het hout moet worden afgewerkt. Voor veel mensen is dit een van de lastigste keuzes die gemaakt moeten worden. Hieronder treft u een overzicht van de mogelijkheden die u als afwerking op uw vloer kunt toepassen, met daarbij de voor- en nadelen van de behandeling.

Voor een lange levensduur en een goede conditie van uw houten vloer en de gekozen afwerking is goed onderhoud onmisbaar.

Luchtbevochtiger aanbevolen!

Een houten vloer "werkt". Praktisch iedereen weet dat een houten vloer of parket kan werken. In een vochtige periode ( vaak in de zomer ) kunnen houten vloeren uitzetten. Dit uitzetten gebeurt meer bij een zwevend geplaatste vloer (=niet verlijmd aan de ondervloer), dan bij volledig verlijmde houten vloer of parket. In de winter gebeurt het tegenovergestelde: door het gebruik van CV en open haard en zeker wanneer het buiten begint te vriezen, droogt de lucht in uw huis uit, waardoor de vloer te weinig vocht krijgt en zal gaan krimpen. Dit alles heeft te maken met de relatieve luchtvochtigheid in uw huis.

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina