Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

 

GekOpHout.com: Onze passie is uw voordeel!

DSC06907superkleinGekOpHout.com is de meest complete en voordelige webwinkel op het gebied van Plinten, Architraven, Parket, Laminaat en alles wat u nodig heeft om deze te leggen, behandelen, onderhouden en af te werken.

GekOpHout.com is een initiatief van Houters Hout, een parketbedrijf in Noord-Holland opgericht door Alfred Houter. Alfred Houter is een gepassioneerd vakman en gespecialiseerd in het leggen en behandelen van houten vloeren, parket en patroonvloeren.

 

Even voorstellen...

team_gekophout1Voor mijn bedrijf Houters Hout houd ik me bezig met het geven van advies, verkoop en leg en behandel ik houten vloeren, parket en patroonvloeren.

Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor hout, het bewerken van hout en de geur van hout daar voel ik me goed bij. Ik voel me elke dag bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik ben een perfectionist en kan mijn creativiteit heel goed kwijt in mijn vak. Ik ben pas tevreden als een vloer erin ligt zoals ik het in mijn eigen huis zou willen.

Wij volgen alle ontwikkelingen op het gebied van parket en zijn op hoogte van de nieuwste trends. Ook op technisch gebied willen we alles weten. Daarom hebben we een intensieve opleiding op het hoogste niveau aan het ROCMN Gildevaart genoten met als gevolg dat we ons nu Meester Parketteur mogen noemen. In april 2014 hebben we weer meegedaan aan het Nederlandse Kampioenschap Parketleggen en net als in 2013 de 1e plaats op het podium weten te bemachtigen. Daar zijn we net zo trots op als op al onze tevreden klanten.

Omdat we geregeld vragen krijgen van doe-het-zelvers heb ik samen met mijn vrouw Sandra onderzocht hoe we het beste aan de wensen van doe-het-zelvers kunnen voldoen. Zo is in 2009 de webwinkel GekOpHout.com ontstaan. Naast het bieden van een zo compleet mogelijk assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten vinden wij het geven van informatie zeker zo belangrijk. Over alle producten treft u uitgebreide informatie aan en tevens besteden we veel aandacht aan leginstructies. Mocht u aanvullende vragen hebben of wilt u een product hebben dat u niet in onze webwinkel kunt vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Alfred Houter - Advies en service

Sandra Houter - Advies, PR en inkoop

Arie van Langen - Logistiek

meesterparketeur          dp sticker-nk      ecommerce europe groot    thuiswinkel groot

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina