Op werkdagen voor 16.00
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
(vanaf € 100,-)
icon tel 0226 75 25 66
icon email info@gekophout.com
 x 

0 items

thuiswinkel 80x76 dp sticker nk meesterparketeurbekend van RTL4

Waarom Gekophout.com

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Scherpste prijzen
 • Compleet assortiment
 • Jarenlange ervaring in de parketbranche
 • Deskundig advies
  - per mail: info@gekophout.com
  - per tel: 0226-752566
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Snelle levering
 • Uitstekende thuiswinkel garanties

Retourprocedure

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (link in orderbevestiging), maar u bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

 • Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan van ons terug. Dat is inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). U ontvangt alle betalingen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
 • Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk een ander betaalmiddel heeft doorgegeven.
 • Wij brengen u voor de terugbetaling geen kosten in rekening.
 • GekOpHout mag wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.
 • U dient de goederen aan ons terug te zenden of te overhandigen. Dat doet u in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld. 
 • U bent op tijd als u de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 • De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt een artikel na melding zelf (kostenloos) retour brengen naar ons magazijn in Boesingheliede (Haarlemmermeer) of Opmeer. Indien u het artikel wilt opsturen zijn de kosten voor uw rekening. Betreft het een artikel dat via het postkantoor teruggestuurd kan worden, dan zijn de kosten tot 10KG EUR 6,75 (vanuit Nederland). Indien het gaat om producten die te zwaar/te groot zijn om retour te sturen via het postkantoor (>10kg of langere lengte dan 170cm) kunnen wij onze vervoerder vragen om de bestelling bij u op te halen. De kosten hiervoor zijn EUR 19,00 (vanuit Nederland en België - (onze vervoerder haalt niet op van de waddeneilanden)).

->MELD RETOUR

 modelformulier

Retouradres:
GekOpHout
Rietgans 25
1715HM Spanbroek

 

Zelf terugbrengen?
Wilt u de producten retour brengen bij onze opslag in Boesingheliede (Haarlemmermeer? Maak dan vooraf een afspraak.

Vrienden van GekOpHout

Social Media

googleplus-iconfacebook-icon

Terug naar de top van de pagina